Zeynepbaran13 Adetim biteli 3 gün oldu belki 4 olmuş olabilir Eşim içime bıraktı 🙈hamile kalabilirim?
Turna-9 Zeynepbaran13 ovülasyon dönemi adet başladığından itibaren 15. gün ama tutmuş olabilir yine de bi test yapmanızda fayda var
240519 Zeynepbaran13 yumurtlama döneminde değilsiniz Dİr büyük ihtimalle ama çıktıktan sonra iyice bi yıkasaydınız
Ummahan250820 Zeynepbaran13 canım hamile kalmak istemiyorsan 24 saatide geçmediyse ertesi gün hapı al bende hamile kalabilirsin
gurbet_gelini12 Mekselinda00 olmasaydı sormazdı Vallah bakıyorum da gerçekten sormak için soruyorlar artık yeter diye bagırmak ıstıyorum 🤦♀️🤦♀️
Turna-9 Zeynepbaran13 Allah’ın işi diyelim o zaman çoğu zaman tek seferde olmaz, ama çoğu zaman olmadığı hiç olmayacağı anlamına gelmez. Siz kendinize dikkat edin bir iki hafta sonra da test yapın belki olmuştur
gocebebirbayan Zeynepbaran13 yani çocuk nasıl yapılır bilmiyorsun doğru mu anladım. Leylekler getiriyor dicem çünkü
MinnakvLiva Zeynepbaran13 içine boşaldıysa yıkamanın bi anlamı yok dışarı boşalsa yıkarsın gider şuan hamile kalabilirsin
gurbet_gelini12 Zeynepbaran13 Allah akıl fikir versin günde 30 tane bu postla dolu cokmu bilgisizsiniz ya hanı tecrübesiz desem degıl ama bilip bilip tekrar sormanız hayretler içinde kalıyorum
gurbet_gelini12 Zeynepbaran13 bacım bebek istemiyorsanız korunun onu dıyorum korunmasanız zaten hamıle kalma ihtimali çok yüksek