Aylns Hanımlar ek gıdaya başlayınca ilk tek bir gıda mı verilmeli yoksa iki gıdayı karıştırıp mı verilmeli? 🤔
Mervee__mehmett__ Aylns valla bnde ek gidaya yavastan basladim ama hepsini karıştırıp verdim tek tek vermedim bakalım sonuc nasil olacak
Cicegiburnundaanne Aylns once tek tek vermelisin 3 gun ayni gidayi ver vucudunu takip et kizariklar olusursa alerji yapmis demektir...birlikte karistirio verirsen hangi gida alerji yapti bilemezsin..
Zeynp Aylns ben tek tek verdim şim 2li 3 lü karışımlar yapıyorum. İlk vereceğim sebze ya da meyveyi tek deniyorum.. beslenme sonrası alerji olursa ya da kabız ishal ..vs hangi besinden kaynaklı oldugunu bulmak daha kolay olur diye.
Burcuercinnn Aylns Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Cicegiburnundaanne Aylns evet aynen oyle olcak tum herseyin tadina baktirdiktan sonra karisimlara baslayabilirsinz acele etmeyin karişimlar icin bagirsaklarina agir gelir herseyi hemen verirseniz yavas yavas herseyi yicektir...once kucucuk 1 cay kasigi tattirin zorlamayin yemezse tekrar deneyin ikinci gun biraz daha artiirin 1 tatli kaaigi kadar yerse 3.gun 1 yemek kasigi kadar yesin gun gecrikce fazlalasir yedikleri sabirla..
Zeynp Aylns evet il gün 1 çay kaşıgı 2. Gün 1 tatlı kaşıgı 3. Gün 1 yemek kaşıgı şeklinde. Tüm besinler için aynı şekilde.
Aylns Zeynp 3 gün patates 3 gün havuç 3 kabak daha sonra nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şade kabağın tadı kötü olmaz mı? Bilgilendirirseniz sevinirim
Aylns Zeynp 3 gün patates 3 gün havuç 3 kabak daha sonra nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şade kabağın tadı kötü olmaz mı? Bilgilendirirseniz sevinirim
Zeynp Aylns evwt sonrasında sebzeye ya da meyveye karsı alerjik reaksiyon olmaz ise karıstırıp verebilirsiniz. Sorabilirsiniz tabiki sorun değiş☺️
Zeynp Aylns sonraisnda ucunu birden karistirip verebilirsiniz. Daha sonra yeni bi tat denemek istediginiz de havuc karnibahar, havuc brokoli, patate ispanak gibi gibi yapabilirsiniz.
Aylns Zeynp anladım canım çok sağolun her defasında buharla pişirip zeytinyağı mı koymalıyım? Sade kabağın tadı kötü olmaz mı sizce çok soru soruyorum kusura bakmayın
Zeynp Aylns kabagin tadi sade gercekten kotu.benimde kizim tek verdigimde yemiyor. Zeytinyagi koyabilirsinuz 1 caykasigi. Kabiz olmasin hazmi kolaylastirsin diye. Faydali da zaten. Tek tek sebzeleri deneyip alerjj ya da baska belirti olmadigi gordugjnuzde. Istediginiz sebzeyle verebilirsiniz. Kizim havucu cok seviyor ben her corbasina ekliyorym az da olsa. Sizde bebeginiz hangisuni cok sevdiyse 2 li karisim yaparak yeni besinler tatttirin.