Simayelisa Kızlar bebeğim 52 günlük emerken uyuyakaliyor gazını çıkarmak için omzuma alıyorum ama orda da uyuyor gece gaz çıkaramıyoruz uyandırmaya çalışıyorum o zaman çok huysuzlaniyor ne yapmam gerekiyor 🥺
menek16 Simayelisa benim bebegim de 31 günlük uykusunu almadan uyanınca ya da o uyku anı kaçınca çok huzursuz oluyor genel de besleme arasında beslenmesini bölüp gazını çıkartmasını saglıyorum son uykuya daldıgında eger gaz çıkarmazsa da zorlamıyorum
Akalinbetul_8 Simayelisa canım benımkıde 24 gunluk uyuyor ort 15-20 dk sonra ıçuyanıyor gaz cıkarıyorum öyle yatıyor geri
Kadifemsii Simayelisa iki bebeğimin de gece uykuları çok güzeldi O yüzden hiç zorlamadım gündüz besledikten sonra gazını çıkartıyordum . İkiside gaz sorunu yaşamadılar . Eğer gazlı bir bebek değilse bence bölmeyin uykusunu
Simayelisa menek16 ben beslenme arasında da gaz için kaldirsam aşırı huysuzlaniyor hemen tekrar memeyi tutmak istiyor napacagimi bilemedim
Simayelisa Akalinbetul_8 bizimki uyanmıyor ya yani çok nadir uyanıyor onda da gaz için değil de sanki uykusunu aldığı için uyanıyor gibi 😂
Simayelisa Kadifemsii çok şükür maşallahı var pek gaz problemi olmadı şimdiye kadar bende gündüz çıkarıyorum çünkü gündüz zaten uyutmak zor oluyor 😂😂 ama gece uyanmıyor hanımefendi
Kadifemsii Simayelisa doktorum bu senin için nimet diyordu. Bende aynısını size söylüyorum 🌸 her bebekte gaz sorunu yaşanmıyor kimisinde çok kimisinde az kimisinde hiç . Bence gece sadece besleyin eğer huzursuz olursa gazı olursa o zaman tekrar denersiniz .