Sltnbl2018 Selveraktas kan ilacına henüz başlamadık ama bakalım sağlık ocağının verdiğini kullanmamayı düşünüyorum
Annesininvebabasininaskimira deletedmom4842 ya cnm kan ilacını her bebek kullanirmi. Veya kansız olduğu nasıl anlaşılır. Biz bi kere kan verdik anlaşılır mi öyle ama kansızlık için kan vermedik
deletedmom4842 Annesininvebabasininaskimira Arkadaşımın oğluna vermişler ana o kullanmamış sonra çocukta kansızlık olmuş yani önemli bir şey kullanılması gerekiyor tahlil yaparak kansızlığı öğrenebilirsiniz
Incitanesi6835 Annesininvebabasininaskimira benim.bildigim kadsri.ile ister kani olsun ister olmasin.1 yasina.kadsr d3 de kanda.kullaniliyor
Pinardefne Devit 3 bize yaramadı aile hekimimizin önerisiyle multi-tabs aldım içerigini araştırıyım dedim içinde alkol varmış beynim yandı resmen nasıl kullandım onu ben hala nasıl dikkat etmedim diye kızıyorum kendime wellcare başlıcam bende
UmayNil Selveraktas ocean vitamin d3 kullandığımız d vitamini. Maltofer kan ilacı ancak Dr kan ilacına 5.ayda başla dedi 🤔 sağlık ocağındaki d vitamininde bir madde mide kanserine yol açıyormuş, kan ilacında da paravan var dedi
Masalim Papatyasever uc damla verıyordum canım bır sure vermedım kansızlık cıktı sımdı kan surubu kullanıyorum ıhmal etme
Incitanesi6835 Selveraktas welcare kullaniyorum.ocean da iyi doktor ikisinj onermisdi kan damlasida fermix ile bestiron arasinda kaldim 4 yas yaziyo icinde doktora sorup birine baslicam suan kan surubu kullaniyoruz damlaya gecis yapcam