Sabah 8:30-9:00 gibi uyanıyorum ablam yiğenimi bırakıyor bana oğlum ile ona kahvaltı hazırlıyorum ikisini besliyorum 1 buçuk saatimi alıyor ikisini beslemek kendim hamileyim bende en son yiyorum sonra mutfakta birkaç araba koyup onlar oyun oynarken ben hem mutfağı toparlıyorum hem çorba yapıyorum . Sonra oturma odasında hep beraber oynuyoruz . Sonra diğer yiğenim geliyor ona da bişiler hazırlıyorum topluyorum. Saat 13:00 gibi oğlumu uyutmaya geçiyorum diğer küçük yiğeni de bi odaya koyuyorum uyusun diye şansım yaver giderse ikisi aynı anda uyursa hemen mutfağa geçip öğlen ve akşam yedireceğim yemekleri hazırlıyorum. Yere süpürge tutuyorum . Bi kahve yapıyorum hop uyandılar bir çorba koyup içiriyorum sonra yine oyun . Akşam 17:00 gibi akşam yemeği çocuklar için onlar beslendi ablamlar işten geliyor çocukları alıyor kocam geliyor ona yemek koyup topluyorum. Kocam çocukla ilgilenince ben bir duş bir kahve yapıyorum akşam 22:00 gibi oğluşumu uyutmaya geçince bende bayılıyorum . Ertesi gün hop yine aynı şey kendimi superwomen 💪🏻 Gibi görüyorum valla. Ben ki herşeye üşenen hep dışardan yemek yiyen bir insandım 😂