Nursedakocapnr1 Sütü sağıyordum 5 ay kadar sağdım regl oldum, sütüm azaldı bir süre sağamadım gelmiyordu ve çok acıyordu geçen sağdım tadı normaldi. 2 3 gün önce tadına baktım ve ekşimiş. Neden olabilir?
Omom Nursedakocapnr1 memenizden çıkan süt ekşimez bozulmaz. Sizin yediklerinizle tadı değişir. Ama sağıp bekletiyorsanız ekşiyip bozulabilir. Ama dediğim gibi direk memenizden bozuk süt gelmez
KahveliVera Nursedakocapnr1 ya herkes eksilmez diyor ama ben serum aldım emzirmedim 48 saat kızım emdi kustu ama kesik kesik ben inanıyorum süt bozulmasına iki defa yaşadım
Gokcemcelik Omom gelir bizzat yaşadım . İlk kizim emmedigi icin 6 ay boyunca sağdım ve sütüm bir anda azalmaya başladı ve damla damla gelmeye başladı bende 3 4 gün sağmadım artk sağım yapmayacaktım . Baktm göğüslerim sis sağıp vereyim dedim zaten 40 50 ml çıktı biberonla vermek istedim kızıma içmedi surekli biberonu diliyle itti tadına bir baktm resmen içinde 1 yemek kaşığı tuz atılmış gibiydi sonrada sağmadım . Belki birdaha sagsam yeni süt gelecekti ama göğüste beklemiş süt eksiyor .
Htc4504 Üşütünce bile sütün tadı bozuluyor ve o gün çocuk daha çok kusuyor bozuluyormudur bilmem ama tadının değiştiği kesin
RuzgarMommys Meme de ki süt ekşimez Sağdıktan sonra buzluğa atmak lazım dışarda kalırsa ekşir. Yine memedeki süt yediğiniz içtiğiniz regl durumunuza göre tası değişiklik gösterebilir ama bozulmaz.