Benanneoldum 1 aylık bebeğim var herkes hava çok sıcak su ver diyor genel olarak anne sütüyle besleniyor arada mecbur kalırsam 1-2 ölçek mama takviyesi yapıyorm sadece sizce su vermeli miyim?
Dyglilaa Benanneoldum bunu doktoruna sor bence her bir kafadan ses çıkar yoksa canım. Ama benim bildiğim ve doktorumun söylediği bebek zaten anne sütünden su ihtiyacını karşılıyor oyüzden vermememi söyledi.
Tugba03 Benanneoldum sana tek tavsiyem bebeğinin doktoruyla görüş bu konuyu, en sağlıklı cevap onda..
Deletedmom55 Benanneoldum bende vermiyordum canım akşam verdim öyle bir içti ki 2 cay kaşığı verdim sonra agladı daha istedi çok pişmanım bugüne kadar vermediğime dili bembeyaz zaten
Efenin_annesi Benanneoldum ben de su veriyorum doktorunada söledim. Sütte su var diyor. Oğlum sıcaktan kuş gibi ağzını açıyor doktorun yanında da aynı şeyi yaşadık. Çok verme ama verebilirsin dedi
Ebruferit Benanneoldum canım ebe bana ver demişti her mamadan sonra hem ağzı temizlenir hem sindirimi kolay olur dedi eşimde doktor zaten ben veriyordum hala da veriyorum havalarda çok sıcak mama icmezse bile ver 2 3 çay kaşığı
Asilkuzey Benanneoldum benimkide sadece emiyor 5.5 aylik ilk zamnlar vermedim ama simdi verince biberonu zor aliyorum elinden demekki susuyor gercekten veriyorum
Deletedmom115 Benanneoldum Anne sütü aldığı halde 2. Aydan itibaren su verdim oğluma haziran doğumlu ve hava çok sıcaktı terden su kaybı olduğunu söylemişti doktorum o zamandan beri veriyorum. Yani verilmesi gerekiyor bence.
cerenduran Mamalardan sonra bir çay kaşığı ağızı temizlensin diye verebilirsiniz ama mamanın da anne sütünün de büyük yüzdesi su zaten. 25 haziran doğumlu kızıma ek gıdaya başlayana kadar hiç su vermemiştin gereksinmedi de
ilkimdogaan Benanneoldum bence kesinliklee vermelisin mama da veriyormussun ver bence sonucta bız su içmeden yapamıyoruz 1 2 kasıktan bısey olmuyo