Cereninkuzusu3011 Kızlar 9 ay 10 günlük hiç dişi çıkmadı daha etinde beyazlamış ama hafif bugün 37.8 ateşi gördük ve iki defa baya kustu su çıkarttı en son artık zırt diye uyuyan çocuk kucağımdan inince uyanıyor anında birde bugün 6 kere kaka yaptı normalde 2 günde 1 yapar
Berilsmom13 Cereninkuzusu3011 aynı durumdayız çok kaka yapıyor uykusunda inliyor dalamıyor gündüz hiç sıkıntı yok ama gece çok huzursuz. Ateş olmadı sadece damaklardada noktacıklar var beyaz beyaz görünmüş 4yerden 🤦🏼♀️
Beyzakara-42 Cereninkuzusu3011 damağında beyazlık olan yere hafiften çay kaşığıyla pıt pıt yapın ses geliyorsa distir çit çit sesi gelir anlamış olursunuz diş mi değil mi
ofkelisirin Cereninkuzusu3011 dis etlerine karanfil zeytinyağı yap masajla rahatlatıyor kekik yağı da ağrı kesiyor bayaa
Cereninkuzusu3011 ofkelisirin ağzını asla açtırmıyor ya şuan zaten uyuyor yarın çekmeye çalışıyim cekersem atıyım hemen
Ayso5 Bizim altta 2 dış cikti 6 ayligiz 7. Aya girmeye az kaldi. Ama gece çok sık uyanmalar başladı. Üsteki dişler de mi sira acaba
ftsdmrhn Kusma ishal salgını da var. Yazık belki ondan olmuştur çok zor oluyo. Bende geçirdim de uyuyamadim mide bulantisindan. Hani ateş ishal diş belirtisi olabiliyorsa, kusmadsn emin olamadım
Cereninkuzusu3011 LadyMarmelatte şuan ateşi de var 38 ne yapmam gerekiyor belli üşüyor çocuğum tüyleri diken diken oldu memeden de ayrılmıyor
Lajivert Cereninkuzusu3011 calpol verebilirsiniz ateş düşürücü olarak inş hemencecik iyileşir toparlanır keşke cocuklar hiç hasta olmasa
Cereninkuzusu3011 Lajivert biraz vermeye çalıştım canı yokki kuzumun içmedi tükürdü memede inleye inleye uyumaya çalısiyir keşke olmasa ben olsam Simdi onun yerine o güzelce uyusa keşke 😔😔
Cereninkuzusu3011 ofkelisirin evet iştahsız kesinlikle meyve yiyor ve meme emiyor sadece bide göğsü balgam toplamış.simdi tamamen iştah gitti sadece meme 🤦🤷