Tugcedilarakilic Kizlar 7 aylık oğlumun geniz akıntısı var sürekli burnunu temizliyorum burun spreyi kullanıyorum yine de saniyesine aynı oluyor onerebileceginiz bir şey var mı çocuk uykudan uyanıyor ya
ikizprensesannesi Tugcedilarakilic burun spreyi kullanmayın önerilmıyor, burun fizyolojik şu ve aspiratör yardımıyla suyu sıkın ve burnunu çekin aspiratör ile ben ikisinin teki öyleydi hep öyle yaptım günde 3,4 kez yapardım şimdi çok nadir yaparım
ikizprensesannesi Tugcedilarakilic hoşlanmaya bilir ama mecbıren sıkıyoruz burnuna fizyolojik suyu somrasında akıyor zaten çekiyosun içindeki pisliği
Arzu7439 Tugcedilarakilic en iyisi fizyolojik serum uygulayın. Youtube de videoları var. Kremler, aspiratörler sadece burnun ön kısmını temizliyomuş. Bizimki 1.5 aylık.ilk defa bugün kendim yaptım. Biraz korkuyodum ama yarım yamalakda olsa yaptım. Sizinki daha büyük. Daha rahat yaparsınız.
Tugcedilarakilic Arzu7439 aslında fizyolojik suyunda çok yaptım ama küçükken zorlanmiyordum şimdi durmiyor gecen yaparken burnu acıdı durmadigi için yapamıyorum onu