Esmanur58 Bebeğim 4 aylık olacak biberon emzik almıyor biberon hangi marka önerirsinz hiç tutmayan bir bebek için
Dimitrina_kovaceva Esmanur58 her türlü biberon deneyen biri olarak söylüyorum ki avent biberonların şahıdır.
isimsiz___ Esmanur58 emzik de kauçuk uçlu olanlardan yumuşacık benim kzm asla tutmazdı onu tuttu markası bibs di trendyoldan almştm
ogretmenanne- avent biberonu çok rahat tutuyor bizimki en çok onu seviyor ama ben dr browns kullanıyorum inatla, kolik gaz için…emzik olarak da en çok avent seviyor ben inatla bibs tutturmaya çalışsam da
Esmanur58 ogretmenanne- ozaman avent çoğunlukla herks avent dior inşllah alır biberonu benm için de iyi olur çünkü doğru düzgn emmiyor
LadyMarmelatte Esmanur58 Bütün markaları kullanmış birisi olarak bence en iyisi Lansinoh. Diğerlerinin silikonu sert plastik. Zaten en çok satan biberonlarda 1.sırada. ikinci sırada ise philips avent.
Esmanur58 LadyMarmelatte böyle diymce kafam karşyo şmdi 😂 benmde iksinde aklm kaldydı şmdi alırım almaz yazık olur
Esmanur58 ogretmenanne- ay avent aldım verdim ama gene ağzında geveliyor sanki belki yok oldgu içn almadı herlde biberonu