Gunesay İyi akşamlar anneler 🌸 kızım alerjik cilt testinde süt, yumurta akı ve sarısına tepki verdi. Süt 4 mm yumurta 3 mm. Bu değerler yüksek mi? Ne yersem kızım zaten direkt tepki veriyor sebzeye bile. Başından geçen anneler cevaplarsa çok sevinirim.
incismom Gunesay ya test nasıl yaptırdınız bizimde 21 Eylül deri testi. 5 aylık bebeğim. Süreç nasıl canı acıyor mu
Beyzanare Gunesay benim kızımın da alerjisi var ama testte sadece yumurta sarısı ve beyazına çıktı sütü denediğimizde vücudu kabardı ama sizin değerleriniz baya düşükmüş benim kızımda 15mm ye 20 mm şeklinde yumurta sarısına çıktı 9 mm ye 15 mm yumurta beyazına çıktı 7 aylıkken yaptırdım testi ilk 3 dk içinde hemen kabarmalar başladı şuan 8 buçuk aylık korkudan hiçbişey yediremiyorum sadece mama veriyorum çünkü bize adrenalin raporu çıkardılar solunum problemi yaşama riskimiz yüksek malesef
Gunesay incismom kolundan yapıldı bizim hiç acımadı. Hatta test yapıldı 2 dakka geçmedi hemen kabardı alerjisi olduğu besinler 😥
Gunesay incismom kaka da mukus ve kan. Ek gıdayla beraber ağız çevresinde döküntüler. Huzursuzluk en belirgin olanıydı.
Beyzanare Gunesay net bi tarihi yok malesef ve kızımın değerleri yüksek olduğu için kalıcı olma ihtimali de yüksek o yüzden kesin hafifler diye düşünmeyin bence kalıcıdır belki sonradan moraliniz bozulur
Gunesay Beyzanare testlerle bu durum tespit edilemiyor galiba. Aslında moralim bozulmaz çünkü allah başka dert keder vermesin. Bir şekil biz de öyle beslenmeye çalışırız. Çocuklarımız hep sağlıklı olsun 🌸