Eylulada01 Kızım 10 aylık oto koltuğu istiyorum. Fakat çok kararsız kaldım. Sürekli yolculuk yaptığımız için 360 derece dönebilen bir model olsun. Birde adac güvenlik testlerinden geçmiş bu özelliklerde onerebileceginiz oto koltuğu var mi
Teemo07 Eylulada01 adac testinden geçen tek koltuk besafe diye biliyorum. O da suan 7 bin teeeleee ama 360 derece dönmüyor. Bende yoyko ya bakıyorum bu aralar.
sheyda9191 Eylulada01 adac ın kendi sitesinden bakabilirsiniz içinize sinen modele. Ancak 1-2.5 arasında puanlama olanları tercih etmenizi öneririm. 2.5 üstü puan iyi değil. Ben cybex pallas b2 fix lux alacağım şu an kararım o yönde. 360 derece dönüş bende istemiştim ancak sağlamlık ve konforu bir arada tutmuyorlar bazen ne yazık ki 😬
sheyda9191 Teemo07 adac testine girmiş bir sürü koltuk var ancak besafe çok yüksek puanla geçmedi ortalama bir puanla geçti. Zaten çok yüksek puanlı geçenlerin fiyatı 15.000 den başlıyor ne yazık ki
madrefelice Durumunuz varsa en iyisini alın yoksa ben ebebekten aldım baby plus sadece işe giderken anneme bırakıyorum kısa mesafeler için yeterli oluyor