Aysealprsln Merhaba doktir keçi sütüne baslamamizi söyle bende buldum yakında keçisi olan bi teyzeden aldim fakat sevmedi oğlum nasıl sevdirebilirim çocuğuna veren varmı nasıl alıştı acaba yada bal şeker gibi tatlandirma yaptınızmı
GidaGunlugu Aysealprsln Keçi sütü anne sütüne en yakın süt olarak geçtiğinden önerilir. Yağ damlacıkları daha küçüktür bu nedenle sindirimi kolaydır. Ama kesinlikle pastörize olmayan süt tuketmeyin. Bebeklerin bağışıklık sistemi gelismemistir. Çiğ sütten birçok hastalık bulaşır. Bu hastalıkların bazıları kalıcıdır. Merak ettiğiniz başka konular olursa instagram @gida.gunlugu1 sayfasından yazabilirsiniz.
Aysealprsln Sulebaydir başladım vermeye alsiti içiyor içine bal karıştırıp bazen sade veriyorum çok şükür sevdi
Sulebaydir Aysealprsln saklama koşulu nasıl yapıyorsunuz çiğ sütü direk buzluga atıp 250 ml ayırıp içeceği zaman üstüne 250 ml su ekleyip ısıtıp veren var ısıtıp soğuduktan sonra buzluga atan var su eklemedn
Aysealprsln Sulebaydir Vallahi ben günde bir su bardağı içecek şekilde küçük pet şişeleri ayırdım günlük çıkarıyorum pişirip veriyorum çiğ sütü attım buzluğa kadın bana öyle yap dedi hem bozulmaz süt dedi
Sulebaydir Aysealprsln dün vermeye başladık bugün kakasi siyaha yakın ishal gibi yaptı böyle birsey oldumu sizde ?
Aysealprsln Sulebaydir yok olmadı benim bi doktora sorun ben sorup verdim hatta şuan ara verdim hergün vermiyorun anne sutude alıyor benimki