MinelAskEla Kızlar süpürge alacağım ama hangisini alıcam karar vermedim hem silsin hem süpürsün wifi harita olsun
Beno MinelAskEla bende Arzum robotek almayı düşünüyorum Xiaomi ile özellikleri ayni fiyatı biraz daha uygun kullananlar memnun diye duydum ve okudum
Marselinannesi MinelAskEla bende xiomi kullanıyorum ama silme özelliğini beğenmedim çünkü benim halılarım ince o yüzden halıları da zemin gibi silmeye çalışıyor. Süpürme özelliğini seviyorum haritadan istediğim yeri seçiyorum orayı süpürüyor.
MinelAskEla Deletedmom_36 okudugunuz soruyu anladınız mı siz ? Anlamadıysanız birdaha okuyun lütfen… Sorulan soruya cvb verseydiniz keşke… Neyse ama inşAllah sizin de olur bir gün…
Deletedmom_36 MinelAskEla Cok sukur anladim sordugunuz soruyu☺️Bu kadar ciddiye almayin cevabimi☺️ Postunuz ustte kalsin Diye oylesine bir cevap yazdim Yani bu kadar basit😌
Pericikk MinelAskEla xiaomi vacum mop 1c modeli ama şimdi alacak olsam sadece süpürmeli alırdım silmeye gerek yokmuş
Ghb Fakir var çok güzel supuruyor ama sürekli bozuluyor şuan değişime gitti umarım yenisinde bu soruları yaşamam çünkü süpürdügunde çok güzel supuruyor çekimi çok iyi