Laden İyi akşamlar tatlı kızlar nasılsınız?🥰 Forumda suluk önerisi isteyen özellikle çocuğu okula giden annelerimizi görünce memnuniyetimi ve önerimi bildirmek istedim. Kızım 3,5 yaşında. Bu zamana kadar birçok suluk/matara aldım. Hemen hemen hepsi ya akıtıyor ya kokutuyor yada hemen kırılıyordu. 2 arkadaşımın tavsiyesiyle uzspace matara aldım. Allah bunu üretenden razı olsun yahu😍 meğer yıllardır aradığım suluk buymuş. Asla akıtma, kokutma yapmıyor. 2 başlıkla geliyor. Biri pipetli biri pipetsiz. Suluk kabı olduğu için çok rahat taşınıyor. Birkaç kez yerede düşürdük. Tritan olduğu için asla kırılmıyor🤩 Şu şekilde bir kutuyla geliyor🌺 Ürünün görsellerinide ekleyeyim aşağıya🥰
Canbebek54 Laden bende kızıma uzspace marka suluk aldım anaokulu için. Kesinlikle çok memnunum. Gule gule kullanın.
Anesa Laden ben de kızıma aldim birsenedir kullanıyoruz çok memnunum başka suluk kullanmadık hiç artık kılıfı yikanmaktan soldu. Suluğun üstündeki desenler silinmeye başladı 😂
Woody Laden merhabaa, görünce bayıldım. Fiyatı görünce bir daha bayıldım. Ben alışamadım ya bu fiyatlara. Bir seyler almayı reddediyorum 🤦♀️
Busragokceberra Laden Aslında bizim bir tane kullandığımız var koku yapıyor bu iyiymiş bunu alayım bende
Laden Busragokceberra bende kaç tane aldım ya kokuttu ya akıttı ya kırıldı. Bie türlü doğru düzgün kullanmak nasip olmadı. Keşke en başta görseymişim bunu. Yazık onca verdiğim paralara😁
edanrr çok kaliteli bir ürün alan herkes çok memnun, bende sipariş verdim 2 gün önce yarına gelicek inşallah🫶
Laden Winnithepooh ay vallahi değiyor parasına. Onca para harcadım suluklara ben ya. Keşke daha önce alsaymışım🥰
Winnithepooh Laden ben şimdi cam ve çelik olanlardan kullanıyorum ama bebeğim kreş vb gtmiuor bı yere giderken görürsek nadir eline alır suluklarini taşır bu ürün kaç kez düştü yere kesin kırılmaz mi almak isterim kırılmaması kesinse oğlum kesin dusurru elinden sürekli askısı var ama takmaz belki elde taşırken dusurrse diye sorayım dedim her ay bu ay bişey almicam diyorum böyle görünce almam lazım güzelmiş diyorum hep masraf ediyorum 😁
Anesa Laden Laden suluğu elimde yıkıyorum ama kılıfı makineye atarim. Ama şöyle bir şey var ben çalışıyorum kızıma annem bakıyor onun yanında kalıyor bir benim orasi bir anane derken belki biz çok özenli kullanmadığımiz için soldu ve soyuldu. Ama sızdırma koku vs hiç yapmadi. Onemli olan performans derseniz kesinlikle çok iyi
Laden Woody bu zamana kadar verdiğim suluk paralarını toplasam kaç tane bundan alırım😁 çok tavsiye edilince bir şans vermek istedim. Bayıldım ya. Tam istediğim gibi gerçekten. Fiyatı artıyor gittikçe ama🥹
Laden Winnithepooh evet tritan olduğu için kırılmıyor. Bir de kabı var ya zaten düşsede suluğa gelmiyor gibi bir şey. Renk seçeneğide mevcut. Bence bir şans verin eminim çok memnun kalacaksınız🥰