Humeyra_134 Herkese merhaba . Arkadaşlar bebeğim doğduğundan beri sürekli hırırıltı . Göğsünden kırıldı geliyor sanırım balgam var atamıyor . 3 aylık bu arada. Aynı sorunu olanlar bilgi paylaşımı yapabilir mi ?
Cemre_-53 Humeyra_134 kulağını gogusune kokarken hırıltı sesi duyuyor musun gece uyurken nefes alıp verirken hırıltı diyormusun
bilgekizinannesi Humeyra_134 emdikten sonra mı oluyor benim bebeğimde de var 5 doktor gezdim biri doçent hepsi normal dedi ciğerlerinde bir şey yol şükür
Aloneeee Humeyra_134 burnunda birşey görünmesede geriden tıkalı oluyor. Bnm oğlumda doğduğundan beri öyle. Sürekli serum fizyolojik ile açıyorum iyice. Yoksa hep hırıl hırıl
bilgekizinannesi Humeyra_134 beslenmeden sonra çok normalmiş yine de ciğerlerini dinlet tabi ki bana 5 doktor da aynı şeyi söyledi. Biz de beslenmeden sonra gazı çıkmazsa oluyor. İçtikleri süt kaçıyor benzine ondandır ama zararlı değilmiş zamanla büyüdükçe düzeliyormuş
123cennet4_ Benim kızımda öyle şuan KBB ye götüreceğim serum fizyolojik de yapıyorum hala aynı 42 günlük çocuk doktorları ciğeri dinliyor birsey yok diyor ama insan korkuyor yine de
Humeyra_134 bilgekizinannesi üç aydır böyle sürekli olmuyor ama arada balgam var onu da hissettiriyor aslında . Ama doktora gitmiştim hava vermişlerdi antibiyotik vermişti kullanmadım antibiyotik