Beratinannesi009 oglum 8 ay 20 günlük herseye mızmızlanıyor altı temiz krnı tok uykusu almıs herseyde aglıyor huy edındı artık altını degiştirmeme izin vermiyor kacıyor aglıyor ustunu degiştirken hep kaçmaya calısıyo uyurken hep boyle aglıyor bu huyunu nasıl degiştiricem 😫
Momtobe Beratinannesi009 Öyleler zor alıyorum altını hiç sevmiyor giyinmeyide öyle 😁 oyalayarak yapıyorum dönemsel sanırım oda bilmiyorum 🤷🏻♀️
Gnc16 Bizde syniyiz herseye agliyo 9 ayligiz huymu edindi bilmem millet saatlerce bebesiyle avm de geziyo poset poset alisveris yapiyo ustune yemek cay keyfi yapiyo bizimkinin durdugu en fazla yarim saat bebek arabsnda sonra kucakta ve biz nefes nefese ter icinde bizimkindemi bi anormallik var anlamadkmi yenidogan donemnde hic cikamadik disari ve kalabalik ortama babamiz sehir disinda gorevliydi cunku bide bu sene kis cok sert gecti evdeydk acaba ondanmi ooff
Beratinannesi009 Gnc16 tıpkı sizin gibiuiz bizde bebek arabasında kalmaz hayatta hep kucakta bazen kucakta bılr aglıyo hiç bi yere gidemiyorum bu yuxden .s