pnr515 Arkadaşlar 40 günlük bebeğim var bu emzirme sıklığı hakkında tam bilgi bulamadım. Kaç saatte bir emziriyorsunuz? Uyurken uyandirmali miyim? 5-6 saat uyuduğu oluyor banyodan sonra. Bebek uyuyarak da büyür uyandırmak mi gerekiyor.
Betul-08 pnr515 bazı doktorlar 1. Aydan sonra bazıları 2. Aydan sonra istediği kadar uyuyabilir diyor benim doktorum 2. Aydan sonra artık kendisi uyandığında emzir dedi kendin uyandırma dedi gün içindede gaz probleminiz varsa en az 2 saat bekleyin
elisamummy Eğer kilo alımı iyi çişli bez sayısı da normalse 2-3 saate bir emzirmek gerekiyor. Benim bebeğim de çok uyuyordu. Doktor şekeri düşer 2-3 saate emzir demişti.
ErvaLina Ben doktoruma sormuştum ilk haftalar uyandırın sarılığı önlemek için ama sonrasında ne zaman isterse ozaman emzirin belli bir saat kesinlikle koymayın dedi bende öyle yapıyorum çünkü benim bebeğim uyandırıp emziirince birdaha uzun süre uyumuyor ve huysuzlanıyor sizde deneyin ama uyanınca emzirip tekrar hemen uyuyabiliyorsa uyandırın
demirsmomm 40 günlük bebek için 5-6 saat fazla geldi bana, en azından 2 aylık olana kadar uyandırmıştım ben 2-3 saatte bir, 2 aydan sonra uyandırmayı bıraktım