mucizem3006 sedos23 ayy kolay gelsin bende severim ama bebe iki bardak yıkattırmıyor ağlamaktan kolay şeyler lazım😆🤦🏼♀️ afiyet olsun size 🌺🌺
Melekanne91 mucizem3006 ay vallahi sus sus ses etme 3 haftadr iyi gidiyoz esimde bana takildi.verdik biraz😀hepsini verene kdr devam inş😬
Kahkaha Annelikseruveni lahmacun tarifi🙏🙏 hiç yapmadım ama çok severim eşimde sever nasıl yapıyorsunuz aceba tavada bile yapan var ?
ruveydaensar Ay bu yemekleri yapmak için nasıl zaman buluyorsunuz hayran kaldım 😅bebeğim 45 günlük ve çok mızmız ben yanımdan ayrılamıyorum, uyumuyor da. Eşim geldikten sonra bebeği ona bırakıp yemek yapacağım en basit bi şeyler 🤣
Ozlem2904 ruveydaensar cooook normal ben ilk 3ay eşim gelince yaptım herseyi genelde corba pilav olurdu en hızlı sonra anakucahi aldım bebeğimi yanımda mutfakta yaptım durmayinca ayaklarıma poşet bağlıyordum ses çıksın diye o tekrar ağlayana kadar hop hop zıp zıp b yandan yemek 😄😄😄
mucizem3006 ruveydaensar biraz büyüdü mü düzen oturur sende yaparsın canım herkes o zamanlardan geçiyor😊🌺
Ozlem2904 mucizem3006 8aylik bebeğim var biber in tekini eline verdim, kiymali biber dolmasi ve sebze çorbası var yanında yogurt 😃😃 2 çeşiti geçmiyor