Umutarasinannesi https://resimyukle.io/r/itvK4pFAmF kızlar sürekli konuşma konularini araştırıyorum karşıma böyle bişey çıktı ben bugünden itibaren 27 gün boyunca basliycam inşallah şifasını Bulurum benimle birlikte aynı sorunun yaşayanlar için fikir amaçlı attım inşallah bütün konuşma gecikmesi yapan bebekler için şifa olsun 🤲🤲🤲
CankizimRavzam Umutarasinannesi Ben su anda bu duayı işin en iyisi olan bir hocaya attım ve böyle birşeyin olmadığını söyledi yani üstteki ayet evet ama alttaki uydurma dedi ve sunuda ekledi hocamız bunu kim dedi ağzına terlikle vurun dedi ahaahh 😅😅 Araştırmadan sormadan öyle her dua okunmaz ters teper çocuğuna herşeyin zamanı var sen ALLAHTAN iste tabiki duada edecez ama böyle birşey yok yani konuşma duası diye bişey yok sen direk ALLAH’TAN istiycen zamanı gelince olacak bu bu kadar okumayın anneler
RedFlower_ 33 aylık oğlum valla iki ayda yeni kelimesi 5 tane oda tam net bile değil inşallah şifa olur bizede
Sinemisssss RedFlower_ çok eski bir mesaj ama umarım görürsünüz kızım da 34 aylık ve malesef hala yaşıtları gibi değil siz nasıl bir yol izlediniz acaba
Ecoo Kardesim insallah etki eder, ben inaniyorum duanin tesirine bende okim üflim hergün bakalim ama o 27 gün su felan filan bu bana sonradan uydurma gibi geldi..
RedFlower_ Deletedmom_37 gittik de diyor anlıyorsa seni komutlara uyuyor sa sorun yok TV telefon geç konuşmasına etken dedi . Ama tel flaan vermem ki yemek yerken tek az bişey kuzenim çocukları hepsinin elinde 7 24 saat nasıl güzel konuşuyorlar Maşallah. Bizimki yeni Yeni Havuc ise ha diyor vuc diyorum diyor ama birleştrmyo birde r harfini diyemiyor