Ya nasıl oldu nasıl anlamadım , kafamı duvarlara vurasım geliyo.. oğlum 10 aylık bizim yatağımızdaydı yatağa ortaladım altını açtım herzaman ki gibi yastıkları koydum kenarına çok az bi boşluk vardı hemen bez alıp geleyim dedim odasından hay aklıma edeyim pat diye bi ses sonra bi ağlama of of Allah beterinden korusun yatağımız yüksek 70-80 cm falan nasıl oldu nasıl geldi nasıl düştü anlamadım ki oğlum adam gibi dönmeyi bile bilmiyo sevmiyo emeklemiyo çok hareketli bebek değil .. daha dün konuştuk eşimle ayaklarını yeni yeni keşfediyor dikkat etmek lazım diye .. hemen götürdük doktora bi sıkıntı yok ama nolur aman dikkat edin nede olsa dönemez gitmez demeyin o kadar acıyo ki içim anlatamam o korkuyla eşimi aradım telaşlı telaşlı ya kaza yapsaydı gelirken nasıl bukadar dikkatsiz ve düşüncesiz davrandım nasıl bu kadar sorumsuz hareket ettim aklım almıyor ki her defasında kendimi tembihlerim eşim şehir dışı çalışıyor hep yollarda 1-2 saatlik yolu 45 dk geldi nerdeyse ya kaza yapsaydı ya birinin kazasına sebep olsaydı of yazdıkca yazasım kendimi dövesin geliyor nolur hanımlar nolur güzel anneler nede olsa dönemez demeyin düşmez demeyin nolur dikkat edin 💓