Minikpokatall E bebekten 8 parça takım falan almıştım kızlsr indirimde yanında yağmurluk göndermişler hediye mi yanlışlıkls mı oldu acaba başına gelen var mı hediye olduğunu pek sanmıyorum ama
MelisaGoktugMommy Minikpokatall aldiginiz fiyatlarla es degermi hani siparis bolumunuze baktinizmi siparis olusturulmus mu
OptimusPrime Minikpokatall Evet hediye koyuyorlar bana da geldi toplu alışveriş yaptım içine bir takım hediye edilmişti. Sordum. 🥲
Minikpokatall OptimusPrime ya iyi bari bende birinin yanlışlıkla bana mı koydular diye düşünüp duruyordum teşekkür ederim 😊
OptimusPrime Minikpokatall Rica ederim. Bir toplu alışverişimde emzirme önlüğü hediye edilmişti. Çok ince bir düşünce bu yüzden e ebebgi seviyorum 😂
visneli_turtam Vay be biz her gidişte 1000 tl civarında alışveriş yapıyoruz bir küçük birsey hediye vermiyorlar, internetten edince mi sadece veriyorlar🤔
Dilaylaa Banada gelmişti hatta kargom kaybolunca hem tekrar aldığım ürün yollandı hemde kaybolan kargi değerinde hediye çeki vermişlerdi
Dilaylaa Minikpokatall öyle tabiki ebebekten hep memnundum yurtdışındayim ne zman gelsem ilk isim ebebege gitmek oluyordu ama artık bizim kız büyüdü ona göre şeyler olmuyor sadece 0.4 yaş arasıymis ürünler yeni fark ettim 😂 keşke büyük çocuklar içinde ürünleri olsa
Minikpokatall miniikmucizeem ben böyle bişeyin oldugınu hiç bilmiyordum bide başkasınınkini ysnlış koymuşlar diye üzülüyordum 😂