Astral Kızlar normalde de oluyodu tek tük bugünlerde daha çok arttı balkon kapısı civarında bide ısırdığı yer kaşınıp kabarıyor ne yapmam lazım bunlara nerden geliyorlar ya
Yerfistigininannesi Astral adini bilmiyorum ama hi zararını gormedim kastamonuda bizim baĺkonda da vardı ustune biri oturmuş gibi ezikler😁
Afra_23 Birgac gün önce bn de gördüm bizim evde nereden geldiğini bilmiyorum bn ilaclattim evi takıntım olduğu için ölmüş hepsi şimdi yok elhamdülillah
Kbraisik İstanbulda yaşıyorum aynısından bikaç gündür bizim evimizdede var bende hangi böcek oldugunu bilmiyorum neden gelirki acaba çözümü nedir
Astral Kbraisik gebze tarafında daha çokmuş amerikadan gelmiş bu sene istila etmişler bu bölgeleri yağmurlu havalarda kaybolurmuş baktım internetten adını öğrenince
kubramomm- Astral yazın heryerdeeeeeeeee her evdeeee her balkonda her çamaşırda görmeeeek mümkün bacımm
Astral kubramomm- önceki seneler tek tük görürdüm nadir bu sene çok var süpürgeye çekiyorum 1 saat sonra yine orda burda çoğalmış