Ayseonrbrn Slm kızlar iki aylık bebeğim var ve hergün bir iki kere kusuyordu bide üstüne balgam çıkınca artık hastane nin yolunu tuttuk ve baranda reflü bide balgamının fazla olduğunu söylediler iki gündür hastanedeyiz mama sını değiştirdiler bide gaviscon veriyorlar yalnız sorun şuki her dört saatte bir 120 cc mama verıyoruz Ama ben evde iki iki buçuk saatte bir 120 yada 90 veriyordum o yüzden iki saaat sonra acıkıyor ve ağlamaya başlıyor artık emzik verip susturuyoruz ve ben o aç olduğu için çok huzursuzum bu sefer gelişimi gerilerse diye korkuyorum bide her dört saatte bir mama verdiğimizde 10 cc gavisconda veriyoruz bana fazla geldi sizcede öyle değilmi düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler ♥️
alinamm Ayseonrbrn canım bizde de reflü var toz gaviskon 3 çk suyla 3 defa veriyorum ayrıca sabah akşam aç karnına motilium biraz daha toparladı 2 ay 12 günlük daha ama gaviskon kabız yaptı bizi
alinamm Ayseonrbrn mama yok emiyor benim kızım ne zaman ne kadar meme istiyorsa veriyoruz kusuyor yine isterse yine veriyoruz ama mama hakkında yanlış bilgi vermek istemem