adastra Oznuryunus Ay ben diğer bebeğinizin yaşı kaç diye merak edip baktım küçüğü 1 aylık sanırım, nasıl oluyor bu beynim yandı 😅
Gaye101 Gryffindor kuruma çizgisini nasıl farkediyorsunuz benim de 4-5 saat sonra silik bir çizgi çıkmıştı da
Kukulii 10 dakikadan sonrası geçersiz diye biliyorum ama bence pozitif öyle hissettim hayırlı olsun 🥰
Mommy_ Oznuryunus 3 saat sonraysa kuruma çizgisi olması muhtemeldir. Test üzerinde de yazar zaten kaç dakika içinde cikan sonucun güvenilir olduğu. Ya birkaç gün sonra testi tekrarlayın ya da kan verin en garantili sonuç olarak.
Oznuryunus adastra ha yokk rabbim olmayanlara versin 😂benim ikizim yeni evlendi de onun için sordum 🤭
adastra Oznuryunus İyi bari rahat nefes aldım. Bende de iki küçük var, hamile miyim postlarını görünce dahi elim ayağım titriyor 😄 ikinci iyi ki olmuş diyorum ama 3. için nooo Allah isteyene versin 😄
Gryffindor Gaye101 Saatler sonra orda böyle pembe değil ama bir çizgi oluşuyor. O kuruma çizgisi oluyor
Gaye101 Gryffindor ay ay adet hamilelik belirtileri benzer kuruma çizgisi gebelik çizgisi benzer… ne olacak halimiz
Oznuryunus Gaye101 ayy sorma🤭 kız kardeşim de ne zaman adeti yaklassa belirti mi diyor insallahin isteyen herkese nasip etsin 🙏🥰