Aliveannesi96 Kızlar eşimin arkadaşı karı koca akşam 9da eve oturmaya gelecekler bende yeni gelin pastası die beyaz bi pasta yaptım bide fındık kurabiyesi yanına başka tuzlu bişey yapsam mı fazla mı olur kararsız kaldım fikir bekliyorum 🌸
MinelAskEla Aliveannesi96 tuzlu birşey daha ekleyin . Börek tarzıda olur. Sonra da çerez meyve veririsniz
lceLady Aliveannesi96 pasta ve kurabıye yeterli bence. Pratik bir sıgara böregi veya nefis yemek tariflerine bakın. Cıtır börek var cok kolay cokta guzel oluyor senelerdir yaparım. Hazır yufkadan şip şakk
Asyaayaz1 Yaş pasta kurabiye birde salata yada mini börek yapsanız güzel olur eğer sadece çaya gelecekse ..( yemeğe gelecekse pasta tek başına bile yeterli olur)
Aliveannesi96 Asyaayaz1 çaya gelecek sadece eşim börek falan çok olur yeter dedi ama ben kararsız kaldım yanına bişey lazım gbi
hemsireemom Aliveannesi96 bana kalırsa eksik 🤷🏼♀️ Yanına poğaça türü ve kase de sunabileceğiniz bir şey de ekleyin 🌸
Gzmcyln Aliveannesi96 bana yeterli geldi çünkü yemek sonrası poğaça börek tarzı şeyler yenmiyor. Yanına çerez koyun sonra da bi kahve yaparsınız yeterli
tineanigra Aliveannesi96 bi çeşit tuzlu da olmalı sanki 2si de tatlı çünkü sigara böreği patates salatası kısır tarzı bişi olabilir. Yemek sonrası tok geleceklerdir illa ki porsiyonu küçük tutarsınız.
Dilan21 Aliveannesi96 bana göre az ben yanına Bi salata tarzı bişiyaparım Bi de börek garanti yaparım