baloglaninannesiiiiiiii 2 aylık bebeğimde alerji çıktı fakat neye dair olduğunu bilmiyorum doktor kendin yedikçe dene bırak yumurta,domates,bal vs. Çoğunu tüketmiyorum zaten mukuslu kakası var sizce napmam gerek yardım edinn başına gelen varmı
Bsraylmzz baloglaninannesiiiiiiii en yaygın alerji süt olduğu için ilk olarak süt ürünlerinden başla. Herşeyi ilk etapta tamamen kes süt ürünleri yumurta paketli gıdalar vs. Sonra düzelmeye başlayınca alerjen maddeyi bulmak için yavaştan dene örnek veriyorum 3 gün domates ye gözlemle yada yumurta ye vs bu şekilde ilerle
Cemre_-53 baloglaninannesiiiiiiii zor bir süreç ve diyet yapman gerek ilk süt ve süt ürünleri paketli gıdalar tuketme 3 gün aynısı tüket hala devam ediyorsa ele sonra sebze geç ele yumurta vb herşeyi dene 3 gün boyunca sonra anlarsın demek ki bunu yedikçe bu oluyor diye biraz zor ama mecbur ezirmeyi kesme mukusda kan var mı yok sa sadece mukus mu var
Asel4175 Bsraylmzz 3 gün üst üstemi tüketcez atıyorum mesela yumurta peki aşerjisi yumurtaysa bi kaç saat içinde mi tepki veriyor vücut yada kaç gün içinde ortaya çıkıyo
Cemre_-53 baloglaninannesiiiiiiii en azından vucuta yok o daha kotu anlaması yedikçe zaten beli eder kendini sen en çok neyi tuketiyorsan onu yeme beli eder zaten kendini denedikce
Tazeanne3434 Bebeğinizin kıfayetlerini yıkamak için kullandığınız deterjan da yapmış olabilir ama kaka konusunda bilgim yok başka bi doktora da danışabilirsiniz tek doktorla kalmayın eğer içiniz rahat değilse