mihrakuzusu-34 Kızlar hangisi daha iyi. Birde lcw bin internet sitesinde tog yazmıyor. Yardımcı olur musunuz
Eflin-Eda mihrakuzusu-34 bende bugün gidip bakinicam canım ilk e bebeğe bakicam evet nette toglari filan yazmıyor bide ilk alicaz oyuzden mecburen mağazaya gidicem
Zlm mihrakuzusu-34 bazılarında yaziyo 2.5 diye ben geven sene e bebekten aldım bu sene LCW dan ikiside güzeldi ama geçen sene e bebekten aldiklarimi daha busene satışta göremedim satistakilerin kalınlığı daha ince gibi geldi bana belki iç malzemesi değişmiştir bişi diyemem ona ama LCW daha iyi geldi bu sene
Eflin-Eda mihrakuzusu-34 Canım. LC Waikiki de çok pahalı geldi 329du bide bir tane ürün vardı farklı modeller yoktu e bebekte 5model vardi 220 aldım 1togluk, 2ler yoktu yada henüz çıkmadı üzerinde etiketinde yazıyor 21-22 derece için uygundur diye e bebekten 200de mont aldım içide polarli yine LC’de çok pahalıydı 400-500ucuyordu hem biraz daha uygunluğu hem kalıp hem sıcak tutabilcegine inandığım için e bebekte daha iyidi kalinligida iyidi elde tutarken ince gibi geliyor ama giydirdigimde çok iyi tutacağını anladım o anda evinizde doğalgaz sıcak oluryorsa bence yeterli bana şuanda canim
kufkedisi mihrakuzusu-34 geçen sene e bebek almıştım. kızım 1 yaşındayken 2 yaş olanını kullandık anca oldu bu sene rahat edemeyecek gibi yeni alıcam bakalım . Şuan 2 yaşında ben uzun süreli kullansın diye 4 yaş alabilirim. 1.5 tog du bizdeki evimiz doğalgazlı kışın gayet sıcaklık normal oluyo tüm kış yeterli oldu hiç üşütmedi
Giraysmom20 mihrakuzusu-34 eviniz sıcaksa ebebek daha iyi çünkü lcw tulumları çok kalon, kurdeşen olur çocuk sıcaktan, ben oradan aldım olduğu gibi duruyor, çocuk sabaha duştan çıkmış gibi olmuştu bir sabah, ebebwğin tulumları daha ince daha iyi
Eflin-Eda mihrakuzusu-34 9aylik canım 12aylik aldım Kasım’da yaşını doldurcak biraz büyük oldu haliyle kollarını filan kıvırdik 🤣 12ay 80cm canım 9aylik denedim tam oldu
mihrakuzusu-34 Eflin-Eda zaten biraz büyük olması gerekiyormuş öyle söylüyor herkes😅 benim kızımda 10 aylık kasımda 12 aylık olucak. Bende 18-24 alırım diye düşündüm. İnternetten alıcam çünkü
Eflin-Eda mihrakuzusu-34 aa aynilar 😍 2yas olana bende baktım canım bana biraz fazla büyük geldi oyuzden 1yas aldım tabi bebisinin yapısıda önemli bizimki minyoncuk bazen 9aylik şeyler bile bol gelebiliyor🤣
Irmakprensesinannesi mihrakuzusu-34 vallaa lcw kızımda kullndm 2 aylık ti aldığımda 9 ayliga kdr kulndm sonra küçüldü bu sene uzun ömürlü olması için owli almayı dusunuyrm 13 aylık kızım 3 yasa kdr kullnabliyor owli tog değeri de 2.5 yeterli zatn kış için
Winnithepooh mihrakuzusu-34 merhaba LCW tog değerleri telefondan girince görünmüyor ama PC den girince görünüyor alirkwn aynı durumdan müşteri hizmetleri ni arayıp sormuştum bende 😊