Kızlar kızımda hep süt alerjisinden şüpheleniyordum gürültülü ve mukuslu kakası vardı doktorumuz sadece anne sütü alıyor vitaminsiz kalırsınız kan gelmediği sürece idare edelim durumu dedi bende azalttım süt hiç yoğurt çok az sadece kahvaltıda peynir yemeklerde tereyağ yiyordum diğer yediklerimin içeriklerine bakmıyordum geçen hafta bi anda o kadar huysuzlandı ki yavrum sonra kakasından kan geldi acilde kakasında enfeksiyon var dediler antibiyotik verdiler bir de süt yumurta diyetine başla dediler. Neyse kızım bir anda kilo almaya başladı bir haftada o kadar farketti ki inanamadım her ay 600-700 gram alırdı doktor az derdi. Zaten bi nebze uslu olan bebeğim maşallah deyin lütfen geceleri hiç uyanmıyor 7-8 saat uyuyor hatta dün gezdik biraz yorulmuş 12 saate yakın uyudu yeni uyandı yine uyudu 😆 kıyamam yavrum nasıl acı çekmiş şimdi taşlar yerine oturunca görebiliyorum. Süt alerjisini ihmal etmeyin diye yazıyorum 🥹 diyetini çok dikkatli şekilde yapıyorum bende zayıfladım resmen bir haftada tabi poğça börek tatlı vs olmayınca ayrıca dişlerim ağrımaya başladı sanırım vitamin kullanmam gerekecek 🫠