Tugbapekuz Merhaba, bebeğim 40 günlük oldu anne sütü yeterli gelmiyor doymuyor mama veriyorum 60 cc fakat oda yeterli gelmiyor sanırım, günde kaç defa ve ne kadar mama vermeliyim?
nonikannesi Tugbapekuz Benım oğlan 15 günden önce , önce meme sonra 15-20 max 30 cc mama yiyordu. O da her beslenmede yemiyordu. Şimdi 30 günlük önce meme sonra minimum 90 cc mama yiyor. Herkes çok yiyor diyor ama napim aç mı bırakim
Pinarcicek Tugbapekuz hayır gayet yeterli söylediğiniz kadar veriyorsanız. Nerden anladınız yetmediğini?
yeniannee03 nonikannesi bence de fazla bende aynı sekilde veriyorum benim kızımda 1 aylık bende emziriyorum yetmezse mama veriyorum ama 60 cc yetiyor da hatta bazen çıkarttığı bile oluyor fazlalığı
Tugbapekuz nonikannesi cok kafam karısıyor mama ölcüsü konusunda, 90 olarak denesem mi cok acıktıgında
Tugbapekuz Pinarcicek çok aç gibi aglıyor ellerini emiyor kıyamıyorumda üzülüyorum takviye yapıyorum tekrar dün aksam saat bası 60 cc mama yada süt içti gece 4 te anca uyudu
MinnakvLiva Tugbapekuz bunlar normal şeyler verdiğiniz miktar yeterli aslında emziriyorsanız o meme arıyor olabilir