Ulusefe012 İlk 2 gün oğlum ateşlenip ishal olmuştu (kırmızı sivilce gibi şeyler çıktı onda) dünden beri ben çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum yesem de hemen tuvaletteyim afedersiniz. Ateşim de çıkıyor. Salgın mı var sizinde başınıza geldimi? Covid 1 ay önce atlattık bugün yine test verdim henüz sonucu çıkmadı.
Nurellak Ulusefe012 bnde 2 ay önce hamileyken atlattım şimdi bebeğim 1 aylık yine kovid olmuşum 😔 bnde bebeğime birşey olmasından korkuyorum
Deletedmom_105 Ulusefe012 var var büyüklerde en çok salgın var şuanda…ben 4 gün önce öldüm öldüm dirildim ishal kusmada….acillik olup serum yedim.. lütfen önce serum alın vücudunuza… Sonra ilaçlarla atlatabilirsiniz anca ….çok geçmiş olsun..Bu arada bebeğinizde o sivilce gibi nokta nokta olan Kırmızı şeyler el ayak hastalığı ve bulaşıcıdır bebeklerden bebeğe..sakın dışarı çıkarmayın 1 hafta..hatta bi çeşit Su çiçeği de deniliyor..ben kızımda yaşadım 1 aya kalmaz….bir haftaya geçti sandım,arkadaşla görüştük dışarıda bebeği ile…onlar evine döndüklerinde çocuğuna geçmiş… önce Ateş oldu mu kırmızı nokta gibi sivilceleye benzer olmadan?
Ulusefe012 Nurellak çok geçmiş olsun🙏🏻 Çift kat maske ve sürekli el dezenfektanı kullanın emziriyorsanız sütten zaten geçmiyor. Allahım şifa versin tez vakitte🙏🏻
Ulusefe012 Deletedmom_105 çok sağolun,dün serum taktırdım kendime. Evet sanki önce ateş oldu gibi hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Benim yeğenim de geçirdi ama onunkiler su kabarcığı gibiydi benim oğlumun sinek ısırığı gibi iki kolunda baldır kısmında da 1-2 tane görmüştüm. Onun için bir antibiyotik herhangi bir şey kullandınız mı?
Deletedmom_105 Ulusefe012 aynen, antibiyotik kullandık kuzum, benim kızımdada fısır fısır oldu sivilce gibi, nokta gibi,aralarda büyük Büyük vardı.. Sağlık ocağına gitmen yeterli csbım, Geçmiş olsun ♥️