Cemrelina Kizlar kizimin her dakika kafasi terliyor internette pekte iyi seyler yazmamişlar uyurken uyanikken emerken 6buçuk aylık sizce neden olabilir !!😔
milaseren Cemrelina d vitamini eksikliği olabilirmiş kızımda da var. Ama evimiz cok sıcak ben ona yoruyorum
glzgn Cemrelina benim kızımda öyle acayip terliyor kafadan sabah kalktığında yastığı su içinde oluyor 8 aylık olduk. Arada azalıyor bazen çok oluyor banyo yapmış gibi oluyor emzirdikten sonra. Şimdi birde diş çıkarma derdimiz var iyice arttı terlemesi.
Cemrelina milaseren bizim evimiz serin oluyor ya sicaktan olmasi imkansiz arada d vitaminini unutuyorum bende vermeyi ondan olabilir heralde 🙄 kac aylik senin bebiş
Gulpembe Bizim ki bir de kokuyor resmen teri ensesi neden olabilir . doktor ensesı kısa ondan dedi doğrudur inşallah
Sevda6767 Cemrelina canım bence bebeklerin çoğunun kafası terliyor benimki 12 aylık hâlâ sucuk gibi oluyo uyurken de emerken de. Sen neyden korkuyorsun ki?
Sevda6767 Cemrelina boşver interneti canım bilgi kirliliği o. Yine de kafana çok takiliyorsa doktorunuza bi sor