Selin648 Kızlar eşimin komple sarmış her yerini hastaneye git diyorum gitmem çekiniyorum diyo özel bölgeden popoya kadar atmış çok kötü kaşınıyor travazol sürüyor iyi gelmiyor oda ben mantara en iyi gelen hangi ilsç var
MinnakvLiva Selin648 ay gitsin herkese bulaşır o çamaşırlarını 60 dan aşağı yıkamayın kendinizinkileri ayrı yıkayın hatta eldivenle dokunun ona ve kıyafetlerine bide kaşıyıp elini sürmesin sağa sola çocuğa bulaşır
melrosee Selin648 Çok geçmiş olsun . İnsandan insana bulaşan bir hastalıktır . Kendini düşünmüyorsa sizi ve bebeğinizi düşünerek hastaneye başvurması gerekir .
tavsaninannesi Selin648 eğer tedavi olmazsa evdeki herkese sarar ama sanırım hap tedavisi verir doktor çünkü sadece kremle olmaz ilerlemiş anlattığınıza göre
Selin648 MinnakvLiva bende öyle yapıyorum canım ilişkiye bile girmiyoruz bu hastalık geçene kadar ayrı yıkanıyor kıyafetler
Selin648 melrosee teşekkür ederim çok çekindiği için gitmiyor bizde yaklaşmıyoruz malesef allah korusun
MinnakvLiva Selin648 Çok geçmiş olsun daha kötüye gitmeden gitsin mutlaka yazık senide zorlar sürekli ayrı ayrı yıka
melrosee Selin648 Eşofman giysin veya sıyırabileceği rahat bir kıyafet , Doktor görmek isterse üstten sıyırsın kasığını göstersin sadece tamamen indirmeden . Zaten görür görmez anlar belkide hiç bakmak istemez 🌸
Selin648 MinnakvLiva valla öyle üzülüyorum da adama ama çekiniyor gitmiyor nasıl açam orayı diyor hem üzülüyorum hem gülüyorum ne diyeyim 😂
tavsaninannesi Selin648 hapla birlikte krem tedavisi veriyor doktor 1 -2 ay gibi bir tedavisi var ama daha da ilerlerse iltihaplı şekile dönüşüp iğne tedavisiyle daha da uzayabilir açıp bakmadan da tanı koyabiliyor şikayete göre geçmiş olsın
Mrvekpk Selin648 ac bakicm demiyo doktor meraketmesin sikayetini detayli anlatsin doktor ilacını yaziyo hemen