Ulukyy Bebeğim 10 aylık ateşi 38.7 oldu korkudan uyuyamıyorum ateşi de çıkmıyor böyle normalde ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olun lütfen.
Mavis34 Ulukyy üstünü soy uyanıksa ılık dus aldır birde ayaklarının altına limon sürebilirsin hemen düşürüyor atesi
Havvadr Ulukyy koltuk altı kasık ve alnına ılık su koy bize hastanede böyle yaptırdılar ayaklarına limonlu çorap giydir çok işe yarıyo
Buketpoyraz Ulukyy suan aynısını yaşıyorum 🥲 evde ateş düşürücüde kalmadı , ılık suyla yıkayıp duruyorum çocuğu , sadece üstünde bir tişört var eğer ateş düşürücü varsa ver fitil ver daha iyi
Mavis34 Ulukyy atesinitakipte kalın 37.5 üzerine bırakmayın uyandırıp dua aldırın yükselmiş çünkü baya
Mirosunannesi Ulukyy neyle ölçtünüz? Temassız ateş ölçerle benimde öyle çıkmıştı 1 derece fazla göstermişti. Yinede siz alnına koltuk altlarına ılık su (soğuk değil) ile kompres yapın uyanırsa oyun vs yaparak koyarsınz
Kevserakb Ulukyy dişte bu kadar yükseliyor mu ya bizim patlamış bir diş ama aynı derece de ateşi şu an korkuyorum