calikusuu zarifbirhanim İndirm takip etmeye çalışıyorum, kızımın kullanmadığı sağlam mont, boy, kıyafet vs. Dolapta satmaya karar verdim. Elimde almaya varmıyor ama mecbur, çocuk sürekli büyüyor, almasak ne giyecek?
Mommqueen zarifbirhanim biz yurtdışında yaşamanın nimetlernden faydalanıyoeuz dıyelim oğluma botuda montuda indrmden kaptım 8$ mont 12$ bot aldım
Morningstar zarifbirhanim vala dün uc beş parça birşeyler aldık 700 TL tuttu sonra bugun netten ald 260 liralık birşey tuttu ama mont almadim kalin örgü hırkası var olmadı onla idare edecez ya da e bebek montlarindan alacam bı dahaki ay küçük daha bota ihtiyacı yok ama daha eksikde Cok
AngelMotherr tubiiik_ hahahahaha benim kuzen yeni evli daha bebek doğmamış bana diyor seninkileri verirsin bende ilk çocuğun 2.el mi giydircen hicmi hevesin yok dedi bir takım olmuş 250 vermem dedi bende ben veriyorum ama sana niye verim ki kendin al giydir 2. Çocuğuma saklıyorum dedim morardı Salak bak şimdi aklıma geldi oğlum 1 yaşına gircek daha 1 çorap getirmedi milletin çocuğuna gram takıyor bok alsın benden .senin kardeşinmiş birsey olmaz 🤣🤣🤣🤣
tubiiik_ AngelMotherr aman sakla valla 2.bebege hic biis alamayiz bende sakliyorum valla bazalarin alti full bebe kiyafeti
AngelMotherr akidesekerii Ay ben 6 takım iade ettim bilmiyorum begenmedim ya bedenleri 18 Ay aldım biri oldu biri küçük hepsini iadie
akidesekerii AngelMotherr Şöyle diyeyim çok ucuz olanlar kalitesiz geldi bana da 50 liraya aldığım takımı beğenmedim iade ettim. 70-80 lira gibi bir fiyata polar takım almistm gayet güzel geldi. Bir de 120-130 civarı da yelekli 3lü takım aldım o da baya kaliteliydi.
AngelMotherr tubiiik_ nasıl beyazlari muhafaza ediyorsunuz sararmamasi için şuan benim 3 tane en büyük boy posterler hepsi of
Melkdmr61 zarifbirhanim bende lcw den alıcam sepetw ekledim 4-5 parça birşey 1500 tuttu suan daha da var yani alıcaklarım
tubiiik_ AngelMotherr ocakta bebek deterjani ve kosla leke cikarticiyla karnattim sonra yakumlu hurclara koydum
Semrakrbck zarifbirhanim indirimleri takip edin onlindde ancak öyle alabiliriz mağaza fiyatları uçmuş lcw cıvıl bakın