zarifbirhanim Kızıma kışlık alışveriş yapayım dedim. Elime neyi alsam geri bıraktım. Hele mont bot fiyatları ne kadar çok artmış. Bir kazak 150 200 lira olabilir mi ya? Bu kış dışarı cikmamaya karar verdik. Kış bitene kadar kış uykusuna yatacağız.
Aslancikli zarifbirhanim bende bakiyorum hala … e bebek bilr takimlar 300 tl. Napicaz bilemedmm. Galiba bot almiycam. Zaten daha 1.5 yasinda
Anneko zarifbirhanim ben LCW deki kupon kodlarının kullanarak aldım %30 indirim geldiğinde 3 4 parça biriktirdim öyle aldım bı %30 geldiğinde diğerini aldım derken 800 TL ye hallettim hepsini bot almadım tabiki küçük henüz bot için
RedFlower_ zarifbirhanim vlaa havalar da serinledi alt alayım dedim 200 180 aşağı bişey yok geçen sene aynı model iki parça alt 74 TL şuanda aynisi 285 TL olmuş ne olmuş anlamadım vala ama yakında uzaya uçacaz 🥴
RedFlower_ Rdn ben aldım valla küçükler zaten bir kış hemen büyüyolar tertemiz bir kuru temizleme tamm
zarifbirhanim Rdn İkinci ellerinde sıfırdan farkı yok. Adam bir sene giydiği şeyi sıfır olanından 20 30 lira ucuz satıyor sadece
Sysesra Dolap uygulamasında hem sifir hem ikinci el var oraya bakabilirsiniz uyguna oluyo. Ben 1 yasindaki bebegime sisme yelek aldim 45₺ ye kullanilmamis
zarifbirhanim Rdn Bizim küçülenleri verip başkasının küçülenlerini giydirmek gibi bir şansımız yok maalesef. Hic öyle yakınımız yok