Babyygtcn Merhaba kızlar doğum yapalı 1 hafta oluyo yarın iç ve dışta dikişlerim var. İç dikişlerim çok kaşınıyor bu durumu yaşayan var mı neden oluyor
Demetibo78 Babyygtcn benimde batma oluyor şişmiş biraz üç gün oldu benimde dökülme oluyor mu dikişlerde
[silindi] İyileşme sürecinde olduğu için kaşınıyor pansuman işi bittikten sonra sarı kantoron yağını öneririm yarayı hem hızlı iyileştşriyor hemde ameliyat izi gidiyor
Babyygtcn [silindi] normal doğum yaptım canım doktorum sadece yıkama jeli verdi günde 1 kere onunla yıkıyorum
Babyygtcn Demetibo78 hiç bilmiyorum canım bakıyorum ama pek anlamıyorum bana dışta ki dikişlerim biraz açılmış gibi geldi mesela ama başkalarıda düşüyordur ondan öyledir dedi. Bakalım yarın kontrolüm var
Babyygtcn Demetibo78 geçen hafta gittim kontrole gayet iyi dedi doktorum sadece dış dikişimde yarım cm kadar açılma olmuş oda sorun olmaz dedi. Bugün baktım artık ipler çözülmeye başlamış düşecek gibi çok şükür ağrılarım falanda bitti artık eskisi gibiyim
Demetibo78 Babyygtcn Biz15 günlük olduk üç dikiş atmış dedi anam ilaçlarım yeni bitti Bi muayene gitmem lazım ama korkudan gidemiyorum
Babyygtcn Demetibo78 3 dikiş hiçbirşey emin ol. Benim o kadar çok ki 25 dakika sürdü benim dikişlerim🤭 ona rağmen 1 hafta sonra gittim kontrole baktı elinide soktu hiç acı hissetmedim bence sende git ihmal etme canım ❤