Hohomoromu Gamze1515 valla hi ben her gün yıkıyamıyorum yaşadgmz yer cok sıcak bi yerde değil zaten bikaç günde bir yıkıyorm her gün yıkasm hasta olur heralde ne yasaıgmz yer fazla sıcak ne de evimz pek faxla güneş almadıgı için evde okadr sıcak değil
Gamze1515 Efenin_annesi banyo köpüğü ne farki var sampoandan canim ben hic duymamisdim bebisler icin köpük oldunu
SerpilG Gamze1515 hergün yıkıyorum 3 günde 1 sabunla yıkıyorum. Kucağımda yıkıyorum köpük filede durmuyor artık çünkü. 6 aylığız.
mrshavva Her gün yıkıyorum eşimle ya da kardeşimle tek başına olmuyor ben oturtmaya çalışıyorum o direk yatıyor suyla oynamak için 😁
NeclaDefne Gamze1515 2 günde bir yıkıyorum haftada 1-2 defa da şampuan kullanıyoruz onun harici suda oynama 🤣
Efenin_annesi Gamze1515 şampuan değil cnm küvet için köpük yatak gibi oraya yatırıp yıkıyorum. Ama köpük şampuanlarda var ondan da kullandım şampuandan farkı yok
bsresenkaya Ben hergün yıkıyorum ama çoğu zaman günde iki kez oluyor çünkü çok sıcak ve yapış yapış oluyor çocuk :/
Gamze1515 Efenin_annesi cok iyimis ben daha önce küvet köpügünü hoc duymamisdim canim kac ayliga kadar kulanilir o bende alayim. Benim file gibi birsey var küvet icin bebegim biraz kendini boslukda hisediyor filenin icinde 😔 ve 2 ay 22 günlük sizinkisi kac aylik
S_SARIKAYA Gamze1515 e bebekte var yatak gibi yatıyor ve hiç ağlamadan yıkıyoruz. Biz de her gün yıkamaya çalışıyoruz.
Efenin_annesi Gamze1515 1 ay 23 günlük cnm. https://www.hepsiburada.com/babyjem-kopuklu-banyo-yatagi-mavi-p-HBV0000042QTL?magaza=ilke%20Bebe&wt_gl=cpc.6809.smart-shopping.pla&gclid=EAIaIQobChMI0eT12pKf5AIVF6maCh2_EQ3NEAQYASABEgJQJPD_BwE Sığdığı sürece kullanmayı planlıyorum