kubraztrk 12 günlük olduk ama ben hayattan koptum kendimden geçtim uyumuyor bu çocuk yok yani sabaha kdr aysktyz ve hep aynı saat başlıyoruz 😑😑😑 çözümü olan vrmi
MiracAlpinveUmutunAnnesi kubraztrk canım benim oglumun 39.9 ateşi vardı yeni geldik hasyneden ve bana kaç gece uyku yok Rabbim evlatlarimizaa sağlık versin boşver sağlığı yerinde olsun da uyumasin
Catatoy gaz ilacı sab simplex Günde 3 kez 8 damla kullanmaya başla. Her emzirmeden sonra yüzü sana bakacağı şekilde kucağında hopbala zıplat geğirsin gazını çıkarsın. Bir kaç kez geğirmesi lazım. Zaten kendi kendine sıvazlama ile pırtlatır. kubraztrk
Sumeyya kubraztrk gazdan dolayı uyuyamiyordur bende öyleydim 5 dkka uyuyamiyordum oturup ağlıyordum artık kırkımız cıktı rahatladık birazda olsa karnına sürekli masaj yap ayaklarını karnına doğru it çek it çek...
bircicekannesi kubraztrk alışırsın diyemeyecem ama Rabbim sabrını veriyor.. bizimki de doğduğu günden beri asla uyumuyor sabah 7 e kadar hemde
Catatoy 2 ay 10 günlük oğluşumuz 😂 doğduğun günden itibaren max uykumuz 100 dk. 🤫 alıştık tabi. Ve 10 günlük ilk küvezi var kucağımıza alamadık ciğerleri gelişmemişti. Boş puseti eve götürmüştük. Hastanede bebek ağlama sesleri vardı bizim oğlumuz küvezdeydi. Bunlar aklımıza gelince oğlum uyuma ya ağla diyoruz. Yeter ki nefes al çok şükür diyoruz. Allah herkese evlat nasip etsin. Evlat başka bir şey