MerveEcee Merhaba, bugün 2. Ay aşısını olduk ama catlarcasina agliyor bebegim, sizlerde böyle bir durum oldu mu? Ne zaman geçer? Ateş yok ama calpol verdim yine de gerçi fayda etmedi sanki. Çok endişeliyim
eserekli_kiz11 MerveEcee asi huysuzlugyu vardir acaba igme vurulan yerlerine dikkat ediyomusnz tutarken fla
Elly MerveEcee Bizim de 2 ay asilarimiz olali bikac hafta oldu. Yarım fitil verin. Bir yeri agriyordur mutlaka. Calpol benim bebegimde asla ise yaramiyor. Ama fitil cok iyi geliyor.
bhtsizbdvi MerveEcee olmaz mı olmaz mı abla ahhhh çok zordu 4 güne anca geçti emmek istemiyordu husyuzdu
bsratetik eserekli_kiz11 nasıl susturuyordunuz emzirmeyi nasıl yapıcaz altını değiştirirken bile mecburen bacaklarını kaldırıyorum bizde sabah olduk çok ağlıyor şuan hele sol bacağını hareket ettirince yıkıyor ortalığı
eserekli_kiz11 bsratetik altini her saat almıyoruz ya ozaman daha hizli olmaya calistm sonrasinda ilk gun hep uyku halindeydi ztn kucagima aldgmda asi vurulan bacagina degilde dgerinden destek alarak kaldrdm
Elly bsratetik Fitilin özelkigi hemen etki etmesi. Yarim saate etki ediyor. Ates varsa birdaha da cikmiyor.