Ysmn-12 Selam kizlar. Yavaş yavaş kış gelmekte :) 2 aylık bir erkek bebişim var ve evimiz sobalı. Nasıl giydirme gerek , nasıl hasta etmem , kaç derece olmalı oda vs . İlk bebeğim bilgim tecrübem yok. Sobalı evde büyüten varsa bana anlatabilir mi ?
lceLady Ysmn-12 Nerde yasıyorsunuz bilmiyorum ama su an için sabah ve aksamları serin oluyor. Yani şu an için odayı kapatmaya gerek yok bence.sobayi yakıp kapıyıda acık bıraksanız içerisi ideal sıcaklıkta olur heryer aynı olur. Zaten kömür akşama kadar yanar içeriyi ılık tutar
Simayelisa Ysmn-12 benim bebeğim şuan 2 ay 13 günlük bizim evimizde sobalı tek oda da baca var malesef bir kış tek odadayiz 🙄 ne yapacağım bende bilmiyorum ya şuan yakıyor musunuz sobayı ben ısıtıcı kullanıyorum hâlâ bu arada Ankara’nın bir ilçesindeyiz boluya daha yakınız diyebilirim
muhammedsevgi Ysmn-12 benim İzmir’de yaşıyorum ewim sobalı geceleri uzun kol zıbın ince bi alt üstüne uyku tulumu giydrrim yeterli oluyor doktorum hep kendi giyiminin bi kat fazlasını giydir derdi
Ysmn-12 lceLady afyon da yaşıyoruz şuan soba yakmıyor ısıtıcı odanın sıcaklığını kırıyor ama kış için nasıl geçiricm bilmiyom
Ysmn-12 Simayelisa sizin orlarda soğuk olur yaa 🥺 yok daha yakmiyorum bende ısıtıcı kullanıyorum ara ara yakıyorum. Termometre alacağım ona göre ısıyı ayarlamya çalışcm bnde , nasıl alisirsa öyle gidermiş. Ne çok sıcak ne çok soğuk olmaması gerekiyormus
Simayelisa Ysmn-12 bende termometre almayı düşünüyorum toplasanız 2 buçuk ay anca yaz yaşıyoruz 🙄🙄 kış da zor oluyor kar buz derken birde uyku tulumu felan alacağım sobayı yakana kadar felan ev buz oluyor 😥