melegim17 Kızlar bebeğimin dilinde beyazlık var ama az çok değil pamukçuk başlangıcı böyle mi oluyo yoksa süt içtiği için normal mi sadece anne sütü alıyoruz
Themamacita melegim17 süt içtiği zaman beyazlıyor canım ama pamukçuk da olabilir tabi gün içinde hiç geçiyor mu kontrol edin
Gmznr2909 melegim17 arada 1 bebek kaşığı su ver geçer hemen ya bebek suyu al yada hazır suyu kaynat söğüt öyle ver
Elifdoga melegim17 benim bebeğimin dilinde de vardı pamukçuk ben sürekli emzirmeye başlarken gogsumu sıkıp sütü göğsüme surup göğüs ucu mu temizliyordum hala da öyle yapıyorum çok şükür pamukçuk olmadı daha
Tosbik_13 melegim17 çay tabağında suya çok az karbonat koyup siliyorum spançla 3 4 günde bir felan. (kusma, ağlama ya da herhangibir tepki vermiyor.)
puffthemagicdragon Ağız hijyeni alışkanlığı kazanması için ben her gün dilini gazlı bezi suya bazen karbonatlı suya batırıp temizlemiştim. Su temiz su olsun ama emmeye çalışıyor bebekler. Emerken canı acımıyorsa pamukçuk değildir henüz. Yine de önleminizi alın.
Gmznr2909 Lykiavvv sakin kaynatmadan verme ne suyu olursa olsun bebek suyu hariç daha çok küçükler 1 yaşında hala bebek suyu veriyorum