Y-A-Annesi Kızlar bebegime yumurta sarısı dokunuyordu kusuyordu 6. Ve 7. Ayda denedim kustu biraktirdim dokunuyor diye. Şu an 8 ay 5 günlük yumurta yedirmiyorum ama tavuk başlattım bunda da kusma olur mu acaba tavuk yumurtluyor ya kafam karıştı su an
eylulannesii Y-A-Annesi benim kızımda yumurta beyazı alerjisi var ama sarısı ve tavuk etine yok denemeden bilemezsiniz o yüzden ya da test yaptıracaksınız
ddm-tekin Y-A-Annesi çapraz alerji ihtimali çok yüksek. Mesela benim oğlumun tavuk etine alerjisi var yumurta çapraz alerjili dediler önce ben denedim alerjisini tetiklediğini far ettim. Direk maruz bırakmayın. Önce siz deneyin eğer tepki vermezse bebeğinize öyle deneyin derim
Y-A-Annesi ddm-tekin benim yediğimde emzirdigimde bir şey olmuyor kismuyor ama sarışını az miktarda versem kusuyordu 7. Ayda bitirdim şimdi yumurtayı denemeye korkuyorum daha hiç denemedim 1 aydır
ddm-tekin Y-A-Annesi buna net şey diyemem genelde 1 yaşından sonra geçeceğini söylüyorlar. Benim oğlum 10 aylık hala devam ediyor. Ara ara ben fırında pişmiş kek deniyorum ama hiç olumlu sonuç alamadık maalesef
eylulannesii Y-A-Annesi valla o konuda net bişey diyemem herkeste değişir çünkü. biz 5 aydır diyet yapıyoruz çoklu besin alerjimiz vardı yavaş yavaş diyetimizi açıcaz artık
Nisanida Y-A-Annesi diyet yapıyorsanız 1 yaşa kadar son bulduğu söyleniyor :( bebeğim 7 ay 22 günlükherseye hasret kaldım korkuyorum denemeye de
ddm-tekin Y-A-Annesi anladım zor bir süreç gerçekten Rabbim kolaylık versin inşallah. İnsan artık geçsin her şeyden yiyebilsin istiyor özellikle kahvaltı hazırlamak zor oluyor. Ama bir gün geçecek hayırlısı ile ❤️
Y-A-Annesi ddm-tekin eylulannesii Nisanida Anlamadığım şu ben yiyorum çocuk kusmuyor emzirdigimde ama çocuğa sarısindan verince kusuyor ne alaka alerji çözmüş değilim ben her şeyi yiyorum😒
Nisanida ddm-tekin evet bebeğime ne hazırlıyorum die düşünüyorum sürekli bende 😔 gerçekten çok çok zorrr
Y-A-Annesi ddm-tekin Nisanida Ben avakado lor peynir gün kurusu yulaf ezmesi pekmez yoğurt böyle çevirip çevirip veriyorum ya
eylulannesii Y-A-Annesi alerji düzeyi çok yüksek değildir o zaman. bende neredeyse 2 aydır beyazını tüketiyorum bebeğimde bi sıkıntı oluşmadı ama geçen ay deri testi yapıldı alerjisi devam ediyomuş ama alerji doktorumuz derecesi düşük dedi
fadjobe87 Y-A-Annesi bebek sizden tolere edebiliyor. Sütünüzden az miktarda geçiyor çünkü. Ama kendi direk yiyince daha ağır oluyor
Y-A-Annesi eylulannesii bence çocuk sindiremiyor ya çok az tavuk suyu çorbası verdim Allah’tan yumurta aklıma gelince bıraktım inşallah dokunmaz ya yumurtayı temelli unutmuştum yoksa gece perişan olcaz ya kafama … Dedim resmen nasıl unuturum ya😒
eylulannesii Y-A-Annesi daha önce hiç tavuk etine de kusma gibi bir reaksiyon gösterdi mi belki de tavuk dokunmayacak
Buketyaren Y-A-Annesi merhaba yumurta alerjisi diyetinde tavuk diyeti yapılmalı mı bi türlü neye alerjimiz olduğunu bulamadım hala kan varda
Y-A-Annesi eylulannesii hayir olmadı yumurta dokunuyordu belki tavuk da dokunur diye korkuyorum işte şu ana kadar bir sorun olmadı uyuyor gidip gelip yokluyorum devamlı 😒