ikiartibirfilm nd1357 karar tabikide en başta sizin ama bende yaptıramayanlardanım bi arkadaşım daha vardı o da zamanını kaçırmıştı cok şükür şu zamana kadar birşey olmadi onunki 3 yaşina gelecek hemen hemen bebimki 1 bucuk yaşinda
Divayorgun nd1357 evet gerekli zehirli ishal diye geçiyor hayatını kaybeden bebekler olabiliyormuş Allah korusun
Znurr nd1357 imkanınız varsa yaptırın derim, virüs her bebeğe gelecek diye bir şey yok ama gelmeyecek diye de bir şey yok. Allah korusun bebek yakalanırsa sonuçları çok ağır olabiliyor
mehmel54 nd1357 evet malesef gerekli bir aşı maddi durumun yetiyorsa mutlaka yaptır ben güç bela yaptırdım keşke ücretli olmasa aşılar ama elden bir şey gelmiyor çocuklarımızın sağlığı için katlanacağız
Yelda35 nd1357 ilerde ne olacağı belli olmadığıniçin yaptırdım ben evet yüksek fiyat ama rota hastalığının riski de çok. Tabiki karar sizin
Mira73 Ben rota aşısını yaptırmadım ve o kadar pişman oldum ki. Kesinlikle yaptırın bazı bebekler rotayı çok ağır atlatıyor yaklaşık 1 ay hastanede yatırdım bebeğimi rotadan dolayı. Yaptırılması zorunlu bir aşı olmalı bence
Ldjnddlpdbdn Bende yaptırmadım ve cok pişman oldum hastaneye yatırarak zor atlattık cok kotu bı virüs