yenidenanne3 Siz olsanız gider misiniz eşim 1 gece de olsa gitsek mi diyor ama fiyatı nasıl sizce kahvaltı dahil
Elika00 yenidenanne3 dolandırıcılar çok fazla var lütfen iyi araştırın. Önce konum isteyin gelip bir bakacağız diyin ben kahvaltı akşam yemeği dahil 1500 e buldum konum istedim atmadılar para göndersem dolandırılıyordum. İyi araştırın
nazlimom_ yenidenanne3 dolandırıcı olbilir bizde gitcektik 3000 binden aşağı yok bungalov kahvaltı dahil Sapanca da
yenidenanne3 Elika00 ya ciddi misiniz inayetler adresi var arayıp bilgi aldım büyük bir sayfa tanıdıklarda takip ediyordu bir de başkalarının etiketlediniz fotolara baktım gidip kalan insanlar varmış
Mucizeem yenidenanne3 nerede acaba biz Rize için sorduk 3000 den başlıyor fiyatlar dikkat edin dolandırıcı olmasın
limonkolonyasi yenidenanne3 fiyat iyi bence tecelli sene 600 e sormustuk o da çok wow Bi yer değildi yani şu pahalilikda gayet uygun bi fiyat
yenidenanne3 limonkolonyasi hiç gitmedik denesek mi dedim ama işte inşallah dolandırılmadık ay sonu gideceğiz inşallah
-annesininprensi- yenidenanne3 Bir sayfa vardı oraya sormadan gitme ucuz bungolovlar genelde dolandırici çıkıyo baska sehirmissiniz sizinkini simdi bilemicem ama iyi arastırın gidip bakın gerekirse
yenidenanne3 -annesininprensi- pozantıymış yani Adana civarı bir yer ve Adana Pozantı belediyesi gözetimi altında bir yermiş havuz yok sadece konaklama ve doğa içinde
Sherlockholmes yenidenanne3 Fiyat gayet uygun ancak güvenilir olmayabilir ETS tur dan fln araştırın kesin gidecekseniz. Yazık yani para zor kazanılıyor garanti olsun
begonvilkokusu Biz gittik sapancada havuzlu bungalov geceliği 3000 di cok arastırdım bu fiyatın altındakiler dolandırıcıydı sizinki havuzlu değil sanırım bu kadar uygun olduğuna göre
yenidenanne3 begonvilkokusu havuzlu değil sadece doğanın içinde bir ev açık adresleri internet siteleri var bir de gidip kalan müşterilerin sayfayı etiketlediği fotolar var yani gidip kalan insanlarda olmuş
Doga_sever yenidenanne3 700 cok kucuk bir rakam.dolandirici olabilir. Ablam iki bine bulmustu. Dolandirildi.
yenidenanne3 Doga_sever ya açıkçası Pozantı belediyesiyle beraber çalışan bir yermiş belediyenin kendi sitesi ile yürütülen bir yer olunca güvendim dolandırıc olup olmadığını nasıl anlarım