TahinliKek Kızlar, 1 ay sonra işe başlayacağım. Ne kadar süre önceden süt sağmaya başlamalıyım? Bebeğim sık emiyor. Ondan sağma yapamıyorum şu an. İşe başlayacak olanlar nasıl yaptınız? Emdikten hemen sonra sağıyor musunuz?
Asyaveannesi04 TahinliKek ben işe başlamadan 1 ay önce sağıma başladım günde 3 kez sağıyordum (4.5 aylıkken işe başladım) günde 200 çıkıyordu bazen 220 bazen 150 ne çıktıysa hep sağdım üstüne tarih ve kaç cc sağdığımı yazıyordum öyle öyle 50 poşet süt biriktirdim işe başladığımda da bırakmadım süt sağmayı hala sağıyorum bebeğim gece uyduğunda bile kalkıp sağıyorum ben
Wanderlust TahinliKek baslamadan 1 hafta once sagmaya basladim stresten 20-30 cikiyordu ikisinden toplam ama ise dondugum andan itibaren is yerinde sagdim 120cc cikmaya basladi. Gunde tek beslenme yapiyordu saatlerim musaitti cok sut oldu iyi ki onceden sagmamisim cogu bosa gitti o kadar az sagmama ragmen panik yapip birden doldurmayin evi ilk hafta belli olur kac cc iciyor kac kere iciyor is yerinde ne kadar sagim yapiyorsunuz vs ona gore hareket edersiniz. Is yerinde emzirmediginiz icin cabuk dolar 😊
Dolores TahinliKek benim bebeğim 9 aylık, asla biberon kabul etmedi. Sabahtan öğleye kadar bakıcıda kalıyor ve ek gıda alıyor. Ben gelince emiyor. Hiç sağım yapmıyorum süt saklamıyorum bu sebeple. Gündüz meme ile ilişkisi pek kalmadı gibi.
TahinliKek Asyaveannesi04 gün içinde emerken sağma işlemini nasıl yapıyordunuz peki? Gece bu aralar çok sık uyanıyor. Öyle olduğu için açıkçası uykum bölünüyor sersem gibi oluyorum :/ birde eğer memeler sağıma alışkın değilse hemen öyle çok gelmez diyorlar doğru mu ki?
Asyaveannesi04 TahinliKek emdikten sonra sağım yapıyordum kim ne derse desin çıkıyor bol su uyku saat kurup kalkın derim ben gece hala kalkıyorum 8 ay 4 günlük
Mineoguz Bende 1 ay sonra başlcam bnmde çıkmıypr sağdığımda daha önceden sağdıklarım var ama yetmez düşünüyorum sürekli sağdığımda nasl arttırabilirim die
Alideniz19 Dolores benim bebeğim on üç aylık her sıkıldığında meme arıyor bir ay sorna ise docnem nasıl olcak bilmiyorylum
Dolores Alideniz19 alışıyorlar. Ama ben bırakmaya 8,5 aylıkken başladım sizinki haliyle daha zorlayıcı olacaktır