Deletedmom_62 Leylamleyla henüz yeni anneyim cok bir bilgim yok ama uyurken yanina oyuncak koyuyorlar ayıcık vs. kendini yalniz hissetmesin diye herhalde 😃
Lulemom Leylamleyla uyku arkadaşının mantığı bebeğe uykuyu hatırlatması. Yani illa oyuncak diye bişe değil. Bi emzik, battaniye, oyuncak herşey olabilr. Önemli olan bebeğin uykuya geçişini kolaylaştırması. Mesela bizim uyku arkadaşımız sadece emzik
kuzey-21 Leylamleyla yatabileceği bir oyuncak. Ayı bebek vs gibi şeyler. Aslında çoğu kişi saçma buluyor bunu ama bence mantıklı birşey. Bebeğe uykusunun geldiğini artık uyumaları gerektiğini hatırlatan birşey. Çoğu kişi kullanır ve bebek onunla rahat uykuya geçer. Ben birtane görmüştüm bu çok pahalı ve çok güzel bir uyku arkdşıydı. İlk gece sen yatıyorsun onunla. Senin kokun komple o oyuncağa geçiyor. 2. Gün bebeğin yatıyor oyuncakla. Senin kokunu alarak uyuyor. Ve hafifde müziği vardı içinde. Kullanıcılar aşırı memnundu. Ben bebeğim büyüdüğü için alamamıştım:)
Ysgl26 Bebeğin uyurken yanına koyuyosun oyuncK işte :) ayısı var köpeği var fili var :) gereksiz para harcatmak için yapılan çok gerekliymiş gibi gösterilen saçma sapan bişy