Gezginanne35 Bebeğim 4 ay 10 günlük sağlık ocağı bugün bu ilacı verdi kullanmaya başladık. Karnı tok olsa bile süt içen bebeğim aç olduğu halde sütünü içmedi. Kullanıp memnun kalan var mi yada farklı bir demir ilacı mi kullanmaliyim
amansallagitsin Gezginanne35 saglik ocaginda verilen ilaci kullanmayin ne vitamjni ne kan ilacni icerigi tems dgl bestiron kullaniyorum ben onu tavsiye ederim onu alin
Denizanasi92 Gezginanne35 şimdi içeriği temiz değil diyenler var evet içinde paraben var ama doktorumuz bu vücutta depolanan bir şey değil ayrıca en yüksek Demir barındıran bu dedi . Ocean almıştım ama açılmamış şekilde duruyor ben vegaferona devam ettim
Buse-94 Gezginanne35 hiç bişey olmaz ben 11. Aya kadar onu kullandım valla kabızlık yapıyo diyenler var 1 kere bile kabızlık olmadı üç dört tane tanıdık eczacıya sormuştum bişey olmaz kullanabilirsin dediler yani vitaminlerinide kullanıyorum hiç bişeyini etkilemedi oğlumun. Ama hep kötülüyolar diye içim hiç rahat etmemişti 11. Aydan sonra ocean aldım şimdi onu kullanıyorum içim rahat etsin diye😀
Gezginanne35 amansallagitsin d vitaminini değiştirmiştim gaz yapıyor diyen çok olmuştu bunda da seven de var sevmeyen de kafa karistiriyor şu ilaçlar gerçekten
Gezginanne35 Denizanasi92 internette araştırdım biraz en yüksek demir barındıran ilaç bu yazıyor gerçekten. Ama çocuğumun iştahı bir anda gitti ilaçtan mi anlayamadim
amansallagitsin Gezginanne35 size kalmis ama deneyip anlayablrsnz uc gun kullanmayin bakalim duzene grck mi
Denizanasi92 Gezginanne35 olabilir doktora sorun. Bana doktorum kullan yan etki yaparsa başkasına geçeriz demişti. Siz bi danışın. Ataktan kaynaklı da olabilir yalnız denk gelmiştir belki. Bi hafta vermeyin bakın bi iştahı o yüzden mi gitmiş. 6.aya kadar şart değil Demir ilacı
sevgielif123 Gezginanne35 dün kontrolümüz vardı bizim sağlık ocağı bana da vegaferon verdi. Doktorumuza söyledim. Ocean kullanıyordunuz siz ona devam edin vegaferon vermesen daha iyi olur dedi. Bu konuda da doktorlar farklı düşünüyor sanırım
Gezginanne35 Denizanasi92 memleketteyiz şuan evimize gidelim doktor kontrolüne gidicez o zaman sorarız