Cennet_annesi Kızım 16 ay 21 günlük bu zamana kadar açıp ona özel olarak çizgi filmi izletmedim telefondan açmıyorum sadece baby shark seviyor müzik dinliyor , fakat 1 haftadır biz tv izlerken dikkatli bakıyor ne yapabilirim ☺️ direk kapatmalı mıyım kızlar 😌
Elika00 Cennet_annesi bebeğinin yanında izlediğin şeylere dikkat et canım yani Müge anlı izleme mesela etkilenmesin. Onun dışında kontrollü birşekilde baktırabilirsin. Sürekli kapatırsan bi zaman sonra meraktan izlemek isteyecektir. Onun dikkatini başk yere vermesini sağlayacak şeyi bulmalısın
35izmir Cennet_annesi bnim kızım 10 aylık doğduğundan beri tv ne zaman açık görse dik dik bakar izletsem izlicek yani ve bizde doğduğundan beti tv açılmıyor o yüzden hiç evde dizi izlemekmiş vs unuttum Bn onları çoktan
Aysegul93 Cennet_annesi bazen benim bebemde izliypr 8 aylık hemen çeviririm yönünü dikkatini dağıtırım baktım olmuyor kapatırım
Cennet_annesi Elika00 tamam teşekkür ederim zaten genelde öğleden sonra doya doya moda izliyorum sonra kapatıyorum ☺️ eşim gelince bazen dizi izliyoruz sanırım artık ilgisini çekiyor ☺️