Elisasmommy Elifmavi FmBetull Elifmavi Almondeyed Biricik_11 Teşekkür ederim cevaplarınız İÇİN 💐💐💐 cupacakes Annesininaski Sherlockholmes Demetbulut
Elifmavi Elisasmommy kizim 1 yasinda hala deldirmedim o kadar hareketli ki durdurmaz onu kulaginda ne zaman ben kupe takcam dedi o zaman deldircem😊
eserekli_kiz11 Yaa bnde merak edyrm 4 ayligiz henuz daha kucuk diye yaptrmiyorum ama k.v dogdundan beri söylüyor deldirelim diye
Elisasmommy eserekli_kiz11 anneler bu konuda ikiye ayrılıyor ya aklı ermeden deldirenler ve büyüyünce kendi isterse deldirsin diyenler
Elisasmommy Momonlyn bizde 6.5 aylığız büyüdükçe acı daha çok hisseder ve kulak keşfinde kapatabilir diyorlar bilemedim 🤷♀️
Momonlyn Elisasmommy Benim çevremde ki arkadaşlarım 7-8. Aylar da deldirmişler, büyüdükçe bebek anlıyor zor olur diye. Mantıklı bence daha aklı tam ermiyorken yapmak lazım. Suan 6 aylık benim kızım 2 aya falan deldirecem ☺️
Merve-miray Elisasmommy Ağladı ama hemen susmuştu. Herhangi bi sıkıntı yaşamadık☺️ Şimdi 2.5 yaşında 🌸
Elisasmommy Merve-miray evet bende öyle düşünüyorum %51 😃nereye deldirdiniz acaba ve delinecek noktaları kendiniz mi işaretlediniz bazı yerler öyle yaptırıyormuş, ilk seferde ne küpesi takıldı klasik eczane küpesi mi yoksa kendi aldığınız mı?